Geef jouw mening over seks en porno bij
Home » Seksroddels & seksnieuws » Door trainingen betere seks bij Gwyneth Paltrow

Door trainingen betere seks bij Gwyneth Paltrow

Gepubliceerd op 13 december 2012 om 14:42

De vele trainingen hebben een positief effect op het seksleven van Gwyneth Paltrow. Na de geboorte van haar twee kinderen wilde ze verlost worden van de vele zwangerschapskilo's en huurde een personal trainer in. Het resultaat: meer zelfvertrouwen en een betere seksleven.

(AD, 11 december 2012) Gwyneth Paltrow wordt wereldwijd geprezen om haar stijlvolle looks en haar mooie uiterlijk. Maar de actrice moet hier hard voor werken. Zo vertellen de blondine en haar trainer Tracy Anderson aan Redbook Magazine. Toen Tracy haar voor het eerst zag, was ze stomverbaasd omdat Gwyneth er voller uitzag dan zij vermoedde. "Dit had ik echt niet verwacht", zo vertelde de trainer na het zien van het lichaam van de actrice.

'Ik vergeet het nooit. Ze trok mijn broek uit en ze zei: 'O mijn God, ik ben echt verbaasd, want in kleren zie je er zo goed uit'', aldus de actrice die in 2004 voor het eerst moeder werd van dochter Apple. Van de zwangerschapskilo's was toen al snel niks meer te zien. Maar toen ze twee jaar later beviel van zoontje Moses koste dit haar veel meer moeite. Daarom besloot ze een personal trainer in te schakelen.

De methode van Anderson werkte blijkbaar goed voor de 40-jarige Gwyneth, want ook nu vlogen de kilo's eraf. 'Het was echt een wonder', zo vertelt de vrouw van Chris Martin. 'Het heeft heel veel voor mijn leven gedaan. Mijn zelfvertrouwen, mijn seksleven, alles.' Ook haar trainer sluit zich daarbij aan. 'Als je je goed voelt dan ben je zelfverzekerder in bed. Dan is het niet snel de lichten uit, en seks onder de dekens.'Geplaatst door Monique


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.