Geef jouw mening over seks en porno bij
Home » Seksroddels & seksnieuws » Geen slip voor actrice Anne Hathaway

Geen slip voor actrice Anne Hathaway

Gepubliceerd op 12 december 2012 om 13:43

Tijdens de filmpremière van Les Misérables in New York is Anne Hathaway betrapt op het niet dragen van een slip. De hoofdrolspeelster van de film had dit niet (meer) in de gaten bij het uitstappen.

(AD, 12 december 2012) De outfit van Anne Hathaway die ze maandag droeg tijdens de première van Les Misérables, of beter gezegd het gedeelte dat ze niet droeg, is sindsdien onderwerp van gesprek. Al is de actrice er zelf niet zo ondersteboven van, schrijft New York Post. 

De doorgaans onbesproken Hathaway baarde opzien door geen onderbroek naar de première aan te trekken. Dat gebeurt waarschijnlijk wel vaker, maar op het moment dat de actrice uit de taxi stapte, was ze dat kennelijk even vergeten. Op internet circuleert nu een foto van Anne waarop ze iedereen een behoorlijk intiem kijkje geeft onder haar jurk.

Tijdens een lunch dinsdag in het Four Season hotel zouden andere gasten Anne hebben horen zeggen: 'Ik dacht eerst dat het een grap was. Maar helaas. Ach, je moet hier gewoon om lachen. De volgende keer als ik in het openbaar verschijn, zal ik wel een deken om mij heen slaan.'Geplaatst door Monique


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.