Geef jouw mening over seks en porno bij
Home » Seksroddels & seksnieuws » Seksfantasieën van vrouwen

Seksfantasieën van vrouwen

Gepubliceerd op 24 september 2013 om 21:50

Vrouwen fantaseren erop los wat seks betreft. De Britse onderzoekster en auteur Emily Dubberley heeft onderzoek gedaan naar welke fantasieën het hoofd van de moderne vrouw op hol brengt. Haar bevindingen zijn opgeschreven in het boek ‘Garden of Desires: The Evolution of Women's Sexual Fantasies’.

De resultaten van haar interviews vat ze samen in vijf sleutelbegrippen:

1. De onderdanige fantasieën
Fantasieën van deze aard kunnen erg hard variëren. Terwijl de ene vrouw wild wordt bij de gedachte dat ze aan bed vastgemaakt wordt, zwijmelt de andere weg bij een gedetailleerd 'sekscontract' met regeltjes die tot in de puntjes moeten worden nageleefd. Zweepjes, handboeien en blinddoeken zijn onmisbare attributen bij dit soort fantasieën. De onderdanigheid kan zowel op emotionele als lichamelijke manier tot zijn recht komen in de vorm van rollenspelen.

2. De dominante fantasieën
Wanneer de rollen worden omgedraaid en de man onderdanig wordt tegenover zijn dominante vrouw. Belangrijk hierbij is dat de vrouw controle heeft over wat er gebeurt. Mogelijke thema's bij rollenspelen binnen deze categorie zijn bedrog of de controle over een seksslaaf. Uit onderzoek blijkt dat dominante fantasieën behoorlijk populair zijn. Maar liefst een op de drie personen heeft of had ze.

3. Openbare plekjes
Of het nu in de tuin, op een vliegtuig of tegen een open raam in hun eigen huis is, het idee dat iemand kan meekijken tijdens het liefdesspel, windt vrouwen enorm hard op. De geïnterviewde dames vinden het erotisch om de liefde te bedrijven terwijl ze zo goed als zeker weten dat er iemand meegluurt. Ze vinden het ook zelf spannend om de stiekeme toeschouwer te zijn.

4. Groepsseks
Omringd door meerdere personen tegelijk, genieten vrouwen van het idee dat ze van kop tot teen bekeken en geïnspecteerd worden. Hierbij speelt ook een zekere vorm van anonimiteit een rol. Voor koppels is groepsseks dan weer de ideale manier om te experimenteren, zodat het daarna ook in de eigen slaapkamer weer spannender wordt.

5. (Exclusieve) partner
Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Ook van seks met een exclusieve liefdespartner kunnen vrouwen het behoorlijk warm krijgen. Anderzijds durven dames ook wel eens te fantaseren over seks met een bepaalde persoon met wie ze niet in een vaste relatie zitten.

(AD, 29 augustus 2013)Geplaatst door Monique


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.