Geef jouw mening over seks en porno bij
Home » Seksroddels & seksnieuws » De beste sex hebben we in de badkamer

De beste sex hebben we in de badkamer

Gepubliceerd op 20 mei 2013 om 04:40

Volgens een Duitse enquête beleven we onze lekkerste seksuele geneugten niet in de slaapkamer, maar in een douche of bad. Toch verkiest 77 procent nog steeds zijn eigen vertrouwde bed om de liefde te bedrijven.

Uit de poll, die werd afgenomen door de Duitse televisiezender Kabel-1, blijkt dat 17 procent zijn partner voor een vrijpartijtje dolgraag meeneemt naar de badkamer. Badkamers bieden voldoende privacy en zijn ideale plekken om te vrijen wanneer één van de twee seks 'vies' vindt. Het voelt namelijk schoon aan.

Kantoor
Verder geniet 9 procent graag in de auto van zijn man of vrouw. Amper 1 procent van de ondervraagden had lef genoeg om zijn seksuele activiteiten op kantoor tot uitvoering te brengen.

Zaterdag
Uit de enquête bleek bovendien dat Duitsers gemiddeld 6,4 keer per maand vrijen, wat dus meer is dan één keer per week. Op zaterdag zouden de meeste koppeltjes het gezellig maken onder de lakens, al is dat niet noodzakelijk met hun partner. 37 procent van de mannen en vrouwen gaf immers toe hun lief al minstens één keer te hebben bedrogen.

Geplaatst door Monique


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.