Geef jouw mening over seks en porno bij
Home » Seksroddels & seksnieuws » Waxen is uit

Waxen is uit

Gepubliceerd op 21 april 2013 om 23:53

Sinds de jaren ’90 laten vrouwen massaal hun bikinilijn waxen. Niet alleen voor zichzelf, maar vooral om hun bedpartners te plezieren. Maar uit nieuw onderzoek blijkt dat de mannen van vandaag een natuurlijke bikinilijn verkiezen boven een volledig gewaxte lijn. Alle moeite voor niets?

Bijna twee op de drie vrouwen zijn ervan overtuigd dat een volledig gewaxte bikinilijn de ideale manier is om een man te imponeren in bed. Maar mannen hebben weinig problemen met niet-waxen, zo blijkt uit een enquête onder 1.000 mannen.

De meest populaire look bleek 'bijgeknipt en netjes' te zijn in plaats van volledig gewaxt. 43 procent zei dat ze de bikinilijn van hun partner het liefst zo natuurlijk mogelijk zien, maar wel met een 'Bermudadriehoek'. Dat wil zeggen dat het haar bijgeknipt is en de randen gewaxt zijn, zodat er geen overtollig haar te zien is buiten de bikinilijn.

Toch waren er ook wat mannen die liever minder haar zagen. Zo verkoos 17 procent de 'Brazilian Wax', waarbij er in het midden één streep haar overblijft. 15 procent is veeleer fan van een hartvorm, terwijl slechts 12 procent kiest voor een volledige wax of 'Hollywood Wax'.

De stijl die door het meest mannen gehaat werd, was de 'G Wax'. Dat is een kort afgeschoren, klein vierkantje blokje haar, dat voor de meeste mannen een afknapper is. (ad, 9 april 2013)

Geplaatst door Monique


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.